U ontvangt momenteel een uitkering en u wilt toch graag weer aan het werk?
Onze professionals begeleiden u graag daarbij!
 
Met een individueel re-integratietraject hebt u de mogelijkheid om zelf uw terugkeer naar werk te regelen. Ongeacht of u nou laag of hoog geschoold bent. Onze ervaren hr-consultants zetten samen met u de lijnen uit naar werk dat bij u past. Wij geloven niet in standaardtrajecten. Samen met u bepalen we welke instrumenten we inzetten om uw doel te bereiken.
 
ChainWorks consultancy & hr-diensten maakt deel uit van ChainWorks*, daardoor kunnen wij u een breed aanbod van dienstverlening aanbieden zoals kwalificerende beroepsopleidingen, loopbaanonderzoek en advisering en bemiddeling bij scholing.
 
Onze consultants geven u goede begeleiding, ondersteunen u met het traject en zijn flexibel. Zo kunt u op kantoor langskomen voor een gesprek, maar als u wilt, komen zij ook bij u thuis. Omdat wij regionaal werken hebben onze consultants veel kennis van de lokale arbeidsmarkt. Verder beschikken ze over een breed netwerk, wat u helpt bij het zoeken naar een stage of een passende werkgever.
 
Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze hr-consultant gevestigd in uw regio.

Jessica Burger

hr-consultant regio Zeeland

M  06-176 68 303

E   j.burger@chainworks.nl

 

* ChainWorks is de naam achter een groep van specialisten op het gebied van re-integratiediensten, detachering, advies & opleiding, examinering & certificering, consultancy & hr-diensten.

Vestigingsadres:

Verlengde van Steenbergenlaan 29

4537 BB  Terneuzen

 

T: 06-17668303

I: www.chainworks.nl

E: j.burger@chainworks.nl